Search

.com Forum · Finnish Forum

Replies in this thread : 0

Author Topic : Showdog-sanastoa
 Azuricoyotes
Basic User
Posts : 12

System.__ComObject
3/27/2008 10:14:06 AM reply with quote send message to Azuricoyotes Object to Post   

Jos joku uusi suomalainen pelaaja eksyy tänne joskus, lienee tarpeellista selvittää "yleisesti" käytetty suomalainen Showdog-sanasto. Tämä on hyvin tärkeää jos haluaa päästä peliin mukaan. wink ;)

Forever Home = Lihamylly

Tästä voimme johtaa myös sen, että kun kasvattaja pentueen asetuttua valitsee pidettävät ja pois heitettävät pennut, se on "mylläämistä".

Pentueiden astuttaminen on "rutsaamista". One might say *ruts ruts*

Menestyksekäs keino vauhdittaa synnytyksiä ja/tai pentujen asettumista, on kirjoittaa *potkii narttuja/pentuja että ne synnyttäisivät/asettuisivat*. Nämä mantrat voi kirjoittaa vaikka muistiinpanoihinsa jotta niiden vaikutus olisi kokonaisvaltainen!

Ei siis pidä hämääntyä tästä pelistä. Ulkoasu on ehkä siisti ja ammattimainen, mutta todellisuudessa me kaikki pidämme 30 koiraa vetäviä pentutehtaita, joissa nartut kituvat pentulastiensa alla ja rumimmat koirat joutuvat koiranruokatehtaalle.

Jos joku tietää tai muistaa lisää sanastoa, saa ilmoittaa! laugh :D

Replies in this thread : 0

Post Reply

 



Did you know?
A specialty show is a dog show which reviews a single breed, unlike other dog shows, particularly conformation shows, which are generally referred to as "all-breed" because they are open to all breeds recognized by the sponsoring kennel club.